Trenta-Sette
ristorante italiano a Olen

Warme Italiaanse gastvrijheid in hartje Olen

Het team van Trenta-Sette verwelkomt jou graag in hun gezellig Italiaans restaurant in Olen. Wij bereiden voor jou de lekkerste Italiaanse gerechten en serveren heerlijke, aangepaste wijnen. Kies uit onze uitgebreide kaart met dagverse vleesgerechten, visgerechten, pasta’s en salades.

italiaanse gastvrijheid Olen
troeven Trenta Sette

De troeven van Trenta-Sette

Trenta-Sette is al sinds 2009 the place to be in Olen en omstreken:

  • Verse Italiaanse topgerechten
  • Warme sfeer met Italiaanse toets
  • Gastvrije bediening
  • Gezellig interieur
  • Prachtig terras

Trenta-Sette: what’s in a name

Je moet het niet ver zoeken. Trenta-Sette komt uit het Italiaans. Het betekent letterlijk 37, het huisnummer van ons restaurant in Olen.

Tirtha Bhujel: gepassioneerde chef van Trenta-Sette

Tirtha is een Nepalese chef met meer dan 25 jaar ervaring. Hij heeft zijn jeugd en jonge jaren doorgebracht in Singapore. Hij volgde er een koksopleiding op een vermaarde koksschool en hij draaide mee als chef en souschef in talloze toprestaurants. Nu is hij de trotse eigenaar van niet één, maar twee succesvolle restaurants in Olen: Italiaans restaurant Trenta-Sette en sushirestaurant Kintsukuroi.

Trenta Sette restaurant Olen

Kintsukuroi: overheerlijke sushi next door

De Japanse keuken was al lang een grote inspiratiebron voor Tirtha. Toen het pand naast Trenta-Sette vrij kwam te staan, waagde Tirtha zijn kans en opende hij zijn tweede restaurant: Kintsukuroi.

Tirtha en zijn team van bekwame chefs serveren je overheerlijke sushi. Hoogstaande gerechten gemaakt met ingrediënten van topkwaliteit. Ontdek de grote variëteit aan Japanse en Japans–Peruviaanse fusion gerechten.

Afhaal: zin in Italiaans of Japans vanavond?

Verras jouw vrienden en familie thuis met hoogstaande Italiaanse cuisine. Bestel topgerechten telefonisch (of online). Vraag vrijblijvend naar onze groepsformules en speciale afhaalformules.

Zin in sushi vanavond? Bestel online bij Kintsukuroi en geniet van heerlijke Japanse delicatessen. Ontdek de geheime bereidingskunst van sushi en andere Japans-Peruviaanse gerechten!

afhaal Trenta Sette

Zin in heerlijk Italiaans eten?
Ontdek ons menu

Tafel reserveren of afhaal bestellen?
Contacteer ons
Of bel +32 (0) 14 72 62 71